Přijďte si zaběhat s pejskem a zároveň podpořit dobrou věc!

Charitativní běžecký závod „Fitmin Se psem mě baví běh“, který je pořádán neziskovou organizací Se psem mě baví svět za podpory generálního partnera, českého výrobce krmiva značky Fitmin. Dobročinná akce proběhne v sobotu 7. října od 13 hodin v pražském parku Stromovka. Účastníci mají na výběr ze dvou kategorií různé délky i náročnosti běhu a kromě něj […]

Charitativní běžecký závod „Fitmin Se psem mě baví běh“, který je pořádán neziskovou organizací Se psem mě baví svět za podpory generálního partnera, českého výrobce krmiva značky Fitmin. Dobročinná akce proběhne v sobotu 7. října od 13 hodin v pražském parku Stromovka.

Účastníci mají na výběr ze dvou kategorií různé délky i náročnosti běhu a kromě něj se mohou těšit na sportovně zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi. Připraveny jsou ukázky výcviku asistenčních psů, sportovní kynologie, tréninku s výcvikovou pomůckou puller a také show adrenalinových bull sportů. Výtěžek ze startovného, které činí dle kategorie 110 Kč nebo 150 Kč, bude věnován na podporu projektů neziskové organizace Se psem mě baví svět.

Akci podpoří na místě i známé osobnosti jako např. herečka Michaela Tomešová, zpěvačky Kamila Nývltová, Míša Nosková a řada dalších. Celým odpolednem bude provázet moderátorka Kaira Hrachovcová, kterou bude možné vidět i na startovní rovince mezi běžci. V rámci programu proběhne i křest knihy Se psem mě baví svět, na které se autorsky podílela známá jména, jako např. Marta Kubišová, Richard Genzer, Lukáš Pavlásek, David Kraus či Veronika Žilková. Na vybrané autory se mohou návštěvníci těšit dokonce osobně.

Bližší informace o akci a programu jsou k dispozici na https://www.vimcimkrmim.cz/fitminsepsemmebavibeh/ a také prostřednictvím Facebook události.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *