V útulku na Vršavě se bude u stromečku opět vrtět ocáskem

Ve zlínském Útulku pro zvířata v nouzi na Vršavě se letos již po dvanácté uskuteční akce s názvem Vánoce v útulku. Událost proběhne ve středu 4. prosince od 15 hodin a je organizována studenty Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve spolupráci se žáky Základní školy Komenského II ve Zlíně v rámci projektu Němá tvář. […]

Ve zlínském Útulku pro zvířata v nouzi na Vršavě se letos již po dvanácté uskuteční akce s názvem Vánoce v útulku. Událost proběhne ve středu 4. prosince od 15 hodin a je organizována studenty Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve spolupráci se žáky Základní školy Komenského II ve Zlíně v rámci projektu Němá tvář. I tento rok se můžeme těšit na bohatý doprovodný program a štědrou vánoční nadílku.

Historie neziskového projektu Němá tvář sahá až do roku 2007, kdy se studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati poprvé zapojili do podpory opuštěných zvířat bez domova a milující rodiny. Posláním celé akce je vnést jiskru lásky (nejen) do zvířecích očí a zpříjemnit tak svátky klidu a míru opravdu každému. Jako cíl projektu si studenti kladou upozornit veřejnost na problematiku opuštěných zvířat a přiblížit lidem způsob, jakým lze těmto němým tvářím pomoci.

Do projektu se také tradičně zapojují i žáci ze Základní školy Komenského II ve Zlíně, kteří každoročně sbírají krmivo a nejrůznější pamlsky pro zvířata v útulku. Na jejich představení se můžeme těšit i v doprovodném programu, a to v podobě hned dvou vystoupení školního sboru. Dále nás čeká malování na obličej, kreativní tvořivé dílničky, prodej štěstíček a propagačních předmětů a pro mlsné jazýčky také rozdávání sušenek a prodej sladkostí z Candy shopu. Na akci se můžete těšit i na autogramiádu zlínských hokejistů a moderátorem akce bude známý DJ Ondřej Albrecht! Celý výtěžek akce poputuje na pomoc pejskům a kočičkám ze zlínského Útulku pro zvířata v nouzi na Vršavě.

Přijďte si i letos s námi užívat vánoční atmosféru a rozdávat lásku našim čtyřnohým kamarádům, kteří ji budou s nadšením opětovat.