Vánoční projekt Akinu pomáhá zachraňovat psy ze špatných podmínek

Blíží se období Vánoc, které mnoho z nás stráví v kruhu rodiny, se skvělým jídlem a spoustou zábavy. A to samozřejmě i se svými mazlíčky. Pejsci a kočičky v útulku však bohužel takové štěstí nemají. Akinu proto opět pomáhá útulkům a vy můžete pomáhat s nimi. Pomoc psům v nouzi Akinu dlouhodobě pomáhá útulkům a psům v nouzi a jinak tomu […]

Blíží se období Vánoc, které mnoho z nás stráví v kruhu rodiny, se skvělým jídlem a spoustou zábavy. A to samozřejmě i se svými mazlíčky. Pejsci a kočičky v útulku však bohužel takové štěstí nemají. Akinu proto opět pomáhá útulkům a vy můžete pomáhat s nimi.

Pomoc psům v nouzi

Akinu dlouhodobě pomáhá útulkům a psům v nouzi a jinak tomu není ani letos. I tento rok probíhá charitativní akce Akinu, které se můžete účastnit. Jde tak o skvělý způsob, jak pomoci psům v útulku. Zaměstnanci Akinu s pomocí svých rodin a přátel vytvořili jedinečné čmuchací vánoční koule. Jde o obdobu čmuchacího koberečku, který je skvělý pro zabavení psů i koček. Každý kousek je originál, můžete tak potěšit svého mazlíčka.

Kromě toho, že obdarujete svého pejska či kočičku, můžete také pomoci psům z útulků. Z každé prodané vánoční koule jde totiž celý výtěžek na pomoc psům v nouzi. Jde o dobrý skutek, který pomáhá tam, kde je to třeba. Vy tak můžete mít hřejivý pocit z dobrého skutku, přičemž potěšíte svého mazlíka a podpoříte i psy v útulcích. Výtěžek jde konkrétně pro organizaci DOGGOLAND, která zachraňuje psy z nevhodných podmínek.

Další pomoc

Čmuchací vánoční koule nejsou jediným způsobem, jak můžete pomoci útulkům. Akinu totiž dlouhodobě spolupracuje s dalšími útulky. Konkrétně jde o útulky DogPlanet, přičemž nově se přidaly i organizace Teplické kočky a DOGSY. Zvířata z těchto útulků můžete podpořit nákupem jakéhokoli z devíti vánočních produktů v nabídce. Z prodeje každého produktu jde 10 Kč stranou. Celkový výtěžek pak bude rovným dílem rozdělen mezi zmíněné útulky.

V Akinu myslí na vaše psy a kočky, ale i na čtyřnohé kamarády, kteří budou letošní Vánoce trávit v útulku. Útulky jsou přeplněné a mnoho zvířat čeká na svůj nový domov. Vy jim můžete pomoci.

Vánoční dárky

V kategorii vánočních produktů, které pomáhají útulkům, najdete dárky pro psy i kočky. Můžete tak využít příležitosti a pořídit vánoční dárky pro své chlupáče.

Vánoční balíčky pro psy jsou nabízeny v různých velikostech, můžete si tak vybrat. Základní balíček obsahuje krásné hračky a spoustu pamlsků. Ve větších boxech pak na pejsky čeká ještě více dobrot a hraček. Dokonce nechybí ani štědrovečerní večeře, na které si pejsek může pochutnat na Vánoce. Stačí jen vybrat ten pravý box a získáte perfektní vánoční dárky pro psy.

Akinu samozřejmě nezapomíná ani na vánoční dárky pro kočky. I pro ně můžete vybírat z různě velikých balíčků. Obsahují obdobně spoustu pamlsků, hračky s vánočními motivy a další. Opět můžete zvolit balíček se štědrovečerní večeří. V největším boxu pak nechybí ani kartonové škrabadlo.

Další produkty

V nabídce najdete i další produkty, kterými v období Vánoc můžete své mazlíčky potěšit. Jedním z produktů je adventní kalendář. Okouzlí jedinečným designem, je přitom naplněn kvalitním sušeným masem. Verze pro psy obsahuje 8 různých druhů masa. Verze pro kočky má pak celkem 9 různých druhů masa. Adventní kalendář navíc najde využití i po Vánocích – lze do něj ukrýt pamlsky, které pak kočka či pes musí vyčenichat.

Pokud hledáte další vánoční dárky, v nabídce najdete i různé další hračky, či třeba příjemné fleecové deky s vánočními motivy. Navíc jsou dostupné i samostatné produkty ze zmíněných balíčků. Vyplatí se však nákup celého balíčku – můžete tak udělat dvojitou radost, jelikož jde část výtěžku na dobrou věc pro pejsky a kočičky v útulcích.

Charitativní akce Akinu je zaměřena na pomoc chlupáčům v nouzi. Vyberte si některé z krásných produktů a přispějte jejich nákupem na dobrou věc. Získáte přitom dárky pro své mazlíčky.

Zdroj obrázku: Julia Zavalishina / Shutterstock.com