Víte, co je pestaurace? Nechte se pozvat svým mazlíčkem!

Nebojte se, tentokrát nejde o žert ve stylu Bóbika. Ano, v Česku začala opravdu fungovat první psí restaurace. Tedy vlastně pestaurace. Nechte se svým mazlíčkem pozvat!

Chodíte rádi do restaurací poznávat nové chutě a chtěli byste totéž dopřát svému psímu mazlíčkovi? Vezměte ho do Pestaurace, kde si může vybírat z řady laskomin od Dášenčina kuřátka po jehně Baskerville s rýží a jehněčím demi glace!
Nenajdete ji ovšem na jenom místě, Pestaurace je mobilní a v průběhu roku se s ní setkáte ve vybraných parcích napříč celou republikou. Chybět nebude ani na odborných akcích, jakými jsou například výstavy psů.
Interiér Fitmin Pestaurace je přizpůsoben potřebám psů, kteří se v ní budou cítit dobře.  Nezapomíná se ale ani na jejich doprovod, a tak zatímco si budou psí mazlíčci pochutnávat, páníčkové se mohou v zimě ohřát a v létě osvěžit vybraným nealkoholickým nápojem. Celá konstrukce je velmi variabilní, takže se v létě prostor snadno změní v otevřený koutek s dostatkem pelíšků pro psy a dek na sezení pro jejich majitele.

Voňavé menu…

V samotném menu nebude chybět superprémiové krmivo, při jehož výrobě bylo použité čerstvé maso ve vysoké kvalitě, která se používá také v potravinářství. Pejsek si z menu může vybrat sám podle vůně, případně páníčkovi s volbou pomůže proškolený personál.  Nabídka je velmi bohatá, a tak váš psík může ochutnat například dobroty obsahující jehněčí nebo králíka s rýží, lososa s bramborem, pět druhů mas či kuřecí. Degustační menu je zdarma.
První zastávkou Pestaurace bude veletrh chovatelských potřeb For Pets, který se koná od 3. do 6. dubna 2014 v Praze.
 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *