Hafík roku: Útok hackera a podvody. Hlasování dočasně pozastavujeme!

Zatímco paní Věra si každou noc zapíná budík, aby mohla pro svého hafíka poctivě hlasovat, našli se mezi soutěžícími „šikulové“, kteří neváhají použít nedovolených technik jen proto, aby svého mazlíčka dostali na přední místa. Dne 4. dubna pak navíc došlo k útoku hackera, který na několik hodin zablokoval soutěžní stránky. Naše servery jsou velmi dobře zabezpečené, […]

Zatímco paní Věra si každou noc zapíná budík, aby mohla pro svého hafíka poctivě hlasovat, našli se mezi soutěžícími „šikulové“, kteří neváhají použít nedovolených technik jen proto, aby svého mazlíčka dostali na přední místa.

Dne 4. dubna pak navíc došlo k útoku hackera, který na několik hodin zablokoval soutěžní stránky. Naše servery jsou velmi dobře zabezpečené, ale kdo „umí“, tak umí. V této chvíli navíc analyzujeme způsob hlasování všech soutěžících. U některých jsme zjistili, že používají praktiky, odporující pravidlům hlasování. Nebudeme říkat, jaké, abychom nenaváděli ostatní, ale nepoctivce bychom rádi upozornili, že na ně vidíme.

Zjistili jsme podvodné praktiky u řady hafíků, nyní pokračuje náš tým v analýze všech hlasujících, abychom zaručili rovné podmínky pro všechny poctivé soutěžící.

Rozhodli jsme se z výše uvedených důvodů ke dni 6. 4. dočasně přerušit hlasování. Poctiví o nic nepřijdou, hlasovací doba se jen prodlouží. Nepoctiví budou i se svými hafíky ze soutěže nekompromisně vyloučeni. Bude vás méně, ale pravidla se porušovat nesmějí!

Děkujeme za pochopení, tým soutěže Hafík roku 2018

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *